OmniSense er et nyt foderkoncept med gamle rødder, skabt af opdrættere for opdrættere og hundeejere og specielt deres hunde. OmniSense er en hyldest til Verdens ældste venskab, idet nye arkæologiske fund viser, at hund og menneske har levet side om side i 33.000 år. I den tid har tamhunde levet af menneskers rester ved bopladser, landsbyer og byer. Tamhunden er en carnivor, som i følgeskab med mennesket har tilpasset sig en livsstil som omnivor. Kosten har fra venskabets begyndelse bestået af animalske og vegetabilske elementer i såvel kogt som rå form.

OmniSense lancerer på denne baggrund en produktserie med Omega 3+6+9 olie, indeholdende de essentielle fedtsyrer + en vitamin- og mineralblanding.

Herudover en serie 100 % kornfrit fuldfoder.

Konceptet tilbyder hunde et varieret, biologisk relevant foderprogram, der er fri for kunstig farve, smags- og konserveringsmidler.

I de seneste år har der været en stigende interesse for fodring af hunde med kornfrie produkter, hvilket kan have mange sundhedsmæssige fordele.

OmniSense Grain Free fuldfoder til hunde er udviklet i samarbejde med professor i ernæring A. Beynen fra Holland, der er en af europas førende eksperter på området.

Som hovedregel skal du bruge ca. 80 % kød + ca. 20 % grøntsager/grøntmix samt vitaminer/mineraler og olie efter hundens vægt.

Som vejledende fodermængde kan du regne med, at din hund har brug for denne type foder svarende til ca. 2 % af hundens vægt. Du kan starte op med at give hunden 2 % af dens idealvægt, og herefter tilpasse fodermængden efter dens huld.

 

Danmarks største sortiment:

OmniSense’s firma profil – Vi er en dansk virksomhed, der blandt andet har Danmarks største sortiment af plejeprodukter til kæledyr som hund, kat, hest, fugl, gnaver og krybdyr.

Vores største artikel er vores populære foderserier til hund og kat, DiaDog, DiaCat og OmniSense, der alle er produceret af rene kvalitetsråvarer uden kunstige smags- eller farvestoffer. Tilsat vitaminer, mineraler og ekstra Omega 3+6 til styrkelse af dyrets velbefindende.

Vores sidste nyheder på foderområdet:

Sidste skud på stammen er produkterne fra OmniSense, der er et nyt foderkoncept med gamle rødder, skabt af opdrættere for opdrættere og hundeejere og specielt deres hunde. OmniSense er en hyldest til Verdens ældste venskab, idet nye arkæologiske fund viser, at hund og menneske har levet side om side i 33.000 år. I den tid har tamhunde levet af menneskers rester ved bopladser, landsbyer og byer. Tamhunden er en carnivor, som i følgeskab med mennesket har tilpasset sig en livsstil som omnivor. Kosten har fra venskabets begyndelse bestået af animalske og vegetabilske elementer i såvel kogt som rå form.

OmniSense lancerede på denne baggrund en produktserie:

  1. Mixer no. 3, et rent vegetabilsk produkt, baseret på grønsager og urter, som er et ideelt supplement til rå fodring med fersk kød eller fisk, hertil
  2. Omega 3+6+9 olie, indeholdende de essentielle fedtsyrer, og
  3. Vitamin- og mineralblanding.

Konceptet tilbyder hunde et varieret, biologisk relevant foderprogram, der er fri for kunstig farve, smags- og konserveringsmidler. Du tilsætter altså kun dit ferske kød. Resten findes i konceptet som du kan købe her i butikken.

OmniSense Grain Free fuldfoder til hunde er udviklet i samarbejde med professor i ernæring A. Beynen fra Holland, der er en af europas førende eksperter på området.

Som hovedregel skal du bruge ca. 80 % kød + ca. 20 % grøntsager/grøntmix samt vitaminer/mineraler og olie efter hundens vægt.

Som vejledende fodermængde kan du regne med, at din hund har brug for denne type foder svarende til ca. 2 % af hundens vægt. Du kan starte op med at give hunden 2 % af dens idealvægt, og herefter tilpasse fodermængden efter dens huld.

Levering:

Surf lidt rundt og kig i vores forskellige butikker. Vi leverer direkte til din hoveddør.

Vi er her:

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 60 47 79 99 eller sende en forespørgsel via kontaktformularen her på siden.
Vi har også mailadressen info@omnisense.dk.