OmniSense er et nyt foderkoncept med gamle rødder, skabt af opdrættere for opdrættere og hundeejere og specielt deres hunde. OmniSense er en hyldest til Verdens ældste venskab, idet nye arkæologiske fund viser, at hund og menneske har levet side om side i 33.000 år. I den tid har tamhunde levet af menneskers rester ved bopladser, landsbyer og byer. Tamhunden er en carnivor, som i følgeskab med mennesket har tilpasset sig en livsstil som omnivor. Kosten har fra venskabets begyndelse bestået af animalske og vegetabilske elementer i såvel kogt som rå form.

OmniSense lancerer på denne baggrund en produktserie med Omega 3+6+9 olie, indeholdende de essentielle fedtsyrer + en vitamin- og mineralblanding.

Herudover en serie 100 % kornfrit fuldfoder.

Konceptet tilbyder hunde et varieret, biologisk relevant foderprogram, der er fri for kunstig farve, smags- og konserveringsmidler.

I de seneste år har der været en stigende interesse for fodring af hunde med kornfrie produkter, hvilket kan have mange sundhedsmæssige fordele.

OmniSense Grain Free fuldfoder til hunde er udviklet i samarbejde med professor i ernæring A. Beynen fra Holland, der er en af europas førende eksperter på området.

Som hovedregel skal du bruge ca. 80 % kød + ca. 20 % grøntsager/grøntmix samt vitaminer/mineraler og olie efter hundens vægt.

Som vejledende fodermængde kan du regne med, at din hund har brug for denne type foder svarende til ca. 2 % af hundens vægt. Du kan starte op med at give hunden 2 % af dens idealvægt, og herefter tilpasse fodermængden efter dens huld.